tiistai 17. heinäkuuta 2012

Porin joukkuepikapelien lohkojako http://www.shakkiliitto.net/

KymS 1. joukkue taistelee M-ryhmä paikasta alkukilpailuryhmässä C mm. Vammalan ykkösjoukkueen, TSY:n ykkösjoukkueen, Oulun kakkosjoukkueen ja Helsingin Shakkiklubin kakkosjoukkueen kanssa.

KymS:n . 2. joukkueella on ennakolta vähän tiukempi paikka alkukilpailuryhmässä B ja tavoite varmaankin 8. joukkoon ja sitä kautta sijoituskilpailuun 1. Vastassa mm. Tammer Shakin, Oulun, Helsingin Shakkiklubin, Akaan Shakin, Shakkilaakson ykkösjoukkueet ja Etelä-Vantaan, Garden ja Porin kakkosjoukkueet.

KymS 3:lla alkukilpailuryhmässä D näyttäisi olevan myös hyvät mahdollisuudet sijoituskilpailuun 1. Mielenkiintoiseksi meneekin kumpi kakkos- vai kolmosjoukkue pelaa sunnuntaina ylemmässä sijoituskilpailussa? Kolmosjoukkueella on vastassa mm. Matinkylän Shakkikerhon, Salon Shakkikerhon ja  Espoon Shakkikerhon ykkösjoukkueiden lisäksi ennakolta kovat Tammer Shakin 3. joukkue ja Joensuun Shakkikerhon 2. joukkue.

KymS 4 (Kymen Shakin "nuorten" joukkue) pelaa F alkukilpailuryhmässä. Joukkue on viimevuotiseen Ilmajoen kilpailuun verrattuna ns. uusi, mutta pelaajilla on kyllä kokemusta aikaisemmilta vuosilta.

KymS 5 pelaa alkukilpailussa A. Joukkue on kokonaan uusi. On kulunut useampi vuosi siitä kun kerhomme edeltäjät KarhTS ja PoKS ovat yhteensä saaneet liikkeelle 5 joukkuetta tai enemmän.

Rehtiä kilpailuhenkeä koko Poriin lähtevälle joukkueelle, pidetään hauskaa ja nautitaan hyvästä kisasta ja mikä tärkeintä tavataan taas tuttuja!

2 kommenttia:

 1. En sanoisi nuorisojoukkuettamme niinkään uudeksi. Viime vuoteen verrattuna meidän keski-ikämme vain on pienentynyt Taunon vaihtuessa Janneen. Eikä näytä kovin helpolta turnauslohkolta tuo F-lohko. Ainakaan tällai pintapuolisesti tutustuttaessa. Meille tulee vastaan suurinpiirtein tällasia joukkueita (jos kerhot saavat kaikki parhaat pelaajansa pelaamaan joukkueisiinsa, eli todennäkösesti monet keskiarvot laskee):
  3x 2300
  1x 2200
  4x 2100
  6x 2000
  4x 1900
  1x 1800
  1x 1500

  Näin mukavasti sujui tämäkin kahvitaukoa odotellessa oleva hetki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan haastavalta näyttää :)

   Ai niin... eihän se tietenkään ole uusi joukkue, joukkueen nimi vain oli viime vuonna KaPuLa ei KarhTS 2 jota etsin tuloksista. My bad - niin kuin vieraalla kielellä sanotaan.

   Poista