sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Arto Ihaksi Shakkiliiton hallitukseen!

Suomen Shakkiliiton kerhojenkokous on valinnut Kymen Shakin Arto Ihaksin uutena liittohallitukseen toimikaudelle 2013-2014 (muut valitut ovat liittohallituksessa jatkavat Lauri Kangas, Toivo Pudas ja Jorma Markkula). Näin ollen kerho saa oman miehensä valtakunnallisen shakkielämän polttopisteeseen taas muutaman vuoden jälkeen. Maakuntakerholle on tärkeätä olla mukana päätöksenteossa ja saada valtakunnallista näkyvyyttä. Kerho onnittelee Artoa!

Muutenkin kokous meni hyvin ja Kymen Shakin vastaehdotus liittohallituksen pohjaehdotukselle maksujen korottamisesta vain 50% suunnitellusta hyväksyttiin. Tätä voi sanoa torjuntavoitoksi, vaikka keskustelu oikeasta kulurakenteesta ja sen kattamisesta erilaisin maksuin jatkuukin taas vuoden kuluttua.

Tällä välillä Shakkiliitto sopeuttaa talouttaan tiukkaan tilanteeseen ja erityisesti Suomen Shakki-lehteä kohtaavaan järjettömään valtiovallan päätökseen - lehdille tulee ensivuoden alusta alv-maksu, joka tietenkin kohdistuu myös meihin shakinpelaajiin yhteisiä kustannuksia lisäävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti