sunnuntai 20. lokakuuta 2019

JSM viikonloppu

Alkoi rökäletappiolla MatSk:n vieraana. Varamiehinen KymS joutui taipumaan 7-0 tappioon. Tällä kertaa peli kerrallaan asemat vaan kääntyivät ennakkosuosikin suuntaan, eikä taistelu auttanut. Jevgenillä ja Petterillä oli hetken aikaa jopa voittoa enteileviä asemia.

Petterin pelin jälkianalyysit osoittivat hänen missanneen suoraan yhden siirron voittojatkon. Tosin voittosiirto oli hieman hankala nähdä, piti peruuttaa lähetillä välillä puolustamaan voidakseen jatkaa hyökkäystä.

Jevgenin pelin aikapulavaiheessa vapaasotilas näytti korottuvan väistämättömästi, mutta Matinkylän Denis Pershin löysi välishakin jolla aseman sai vapautettua oman asemansa. Savun hälvettyä laudalle jäi Daami vs.  T+T loppupeli jonka tasatuloksesta ei ollu epäilystä.

Kärkipöydillä suomen ykkösnuori KvM Toivo Keinänen ja suurmestari Sychev vaan olivat asemallisesti liian vahvoja KymS:n Lehtosaarelle ja Uperolle. Sama toistui myös pöydillä 5 ja 7, joissa KvM Kekki voitti Rakin ja shakkimestari Tiitta Havumäen.

4 ja 7 pöydillä Montonen ja Ahlqvist taistelivat tiukasti ja peleissä oli selkeästi molemminpuolisia mahdollisuuksia. Savun hälvettyä vaan Matinkylän mestaripelaajat olivat osoittaneet riittävää rutiinia ja KymS:n miesten hyökkäysvalmistelut torjuttu koko pisteen arvoisesti.

MatSK - KymS

Keinänen - Lehtosaari 1-0
Sychev - Upero 1-0
Pershin - Kholopov ½
Lahdelma - Montonen 1-0
Ebeling - Paronen
Kekki - Raki 1-0
Hentunen - Ahlqvist 1-0
Tiitta - Havumäki 1-0

Liiga jatkui sunnuntaina klo 12.00 Karhulassa. KymS:n vastustajaksi tulee Shakkikerho Ninja.

KymS - SK Ninja  0-5

Lehtosaari Mauri       - Yemelin Vasily  ½       
Upero Jussi          - Agopov Mikael  0-1       
Väkevä Jani          - Mäki-Uuro Miikka ½      
Kholopov Evgeny        - Nyysti Sampsa  0-1       
Montonen Samu         - Mansner Harry  ½       
Paronen Petteri        - Kosmo Santul   0-1       
Ahlqvist Esa         - Puuska Heini   0-1       
Havumäki Jani         - Papula Niko 0-1 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti