tiistai 26. heinäkuuta 2022

Eilisen (25.7.) kerhoillan tuloksia. Hieno ilta oli!

 Eilen saatiin kerholla korona-aika kunnolla selätettyä päästiin muutaman vuoden jälkeen pelaamaan ihan kunnon turnauspeliä kymmenen pelaajan voimin. 


Tunnelma oli käsin kosketeltavan iloinen ja onnellinen. Kyllä huomasi, että shakinpelaajilla on ollut ikävä kerholle kaiken eristäytymisen jälkeen. Nauru raikui ja hyväntuuliset heitot lensi ilmassa kesäillan kellon tikittäessä ja nappuloiden kanssa sählätessä.


Vanhoja tuttuja tuskastumisen purkauksiakin kuului. Samoinkuin vanhoja perinteisiä lausahduksia. Mikään ei siis ole muuttunut vaikka mikään ei pysykkään ennallaan.


Sekin mikä oli hienoa, oli että turnaukseen osallistui sekä sellaisia, jotka ovat käyneet ties kuinka kivikaudella viimeksi, sekä sellaisa joille tämä oli eka kerta ikinä. Näin siinä vanha kohtaa nuoren ja kerhomme perinteet siirtyvät pikkuhiljaa eteenpäin. Eikä välimatkakaan ollut esteenä kun osa tuli naapurista ja osa ympäri maata. 😂


Illan turnauksen tulokset:


1. Jani H. 8.5/9

2. Jani V. 8

3. Samuli 6.5

4. Janne 5

4. Jyrki 5

6. Nella 4

7. Kim 3

8. Jarmo 2.5

9. Ilari

10. Anton 0.5


 En haluaisi hehkuttaa, mutta tuntuihan se hyvältä voittaa noin kovatasoisessa porukassa vain puolikkaalla miinuksella, ainoan puolikkaan sai toiseksi tullut toinen Jani riistettyä.


Illan itsensä ylittäjä oli varmasti Nella neljällä pisteellään. Hieno juttu!


Anton ei saanut oikein pelattua tasollaan, mutta ihmekkös tuo kun vasta oli Heart of Finlandista tullut, missä sai hienosti neljä pistettä kerättyä tasokkaalta vastustajajoukolta. Hieno suoritus sekin!


Ja erityis maininta vielä Jannelle, joka oli illan pisimpään poissa ollut takaisin tullut kävijä. Tervetuloa takaisin kotiin. 😂


Kaiken kaikkiaan hieno ilta! Kannatti käydä ja kannattaa kyl käydä vastakin. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti