sunnuntai 13. marraskuuta 2022

Toinenkin kotipeli päättyi tappioon

Matinkylän kakkosjoukkue kävi korjaamassa pisteet mukaansa Kotkasta. Peli lähti käyntiin harmillisesti jo vierasjohdossa, koska kotijoukkue ei saanut täyttä miehitystä ja joutui luovuttamaan viimeisellä pöydällä.

Ykköspöydällä peli ratkesi upseerin syöttöön molemminpuolisessa aikapulassa ja Lehtivaara korjasi pisteen. Kakkospöydällä Nippulan symmetrinen Englantilainen pysyi maineensa veroisesti tasaisena ja piste puolitettiin nopeasti.

Kholopov nappasi ainoana voiton Kymen Shakille. Mustilla Jänischin gambiitti (3… f5) Espanjalaisessa pelissä toimi mukavasti ja valkean vähän varomaton peli jätti asemaan heikkouksia ja reikiä. Lopulta musta murtautui h ja f linjoilta läpi valkean asemaan ja asema ei ollut enää puolustettavissa.

Nelospöydällä Nieminen neutralisoi Montosen Grand Prix hyökkäyksen tehokkaan näköisesti. Napit vaihtuivat nopeasti ja lopulta peli päättyi siirtojen toistoon tasaisesssa loppupelissä. Vitospöydällä peli ratkesi taktiikoihin upseerin pudottua nopeasti. Havumäki kokeili erilaisia koukkuja, mutta valkea oli tarkkana ja vei pisteen.

Ojasuolla oli peli jo melkein paketissa, mutta muutamat epätarkkuudet päästivät mustan kuninkaan livahtamaan mattiverkosta ja Norlamo korjasi pisteen.

Heinilä oli pitkään ongelmissa maratonpelissä, mutta puolusti sinnikkäästi sotilaan tappiolla ja valkea ei löytänyt voittavaa suunnitelmaa lähettiloppupelissä. Piste tasattiin 91 siirron kohdalla.


KymS - MatSK 2    2.5-5.5

Lehtosaari Mauri              - Lehtivaara Risto              0-1
Nippula Timo                  - Tolonen Mikko                 ½-½
Kholopov Evgeny               - Kurkijärvi Mikko              1-0
Montonen Samu                 - Nieminen Kari                 ½-½
Havumäki Jani                 - Hietala Pekka                 0-1
Ojasuo Anton                  - Norlamo Sarabella             0-1
Heinilä Ilari                 - Pankkonen Sakari              ½-½
w.o.                          - Sinervuo Veli-Pekka           0-1


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti