keskiviikko 7. kesäkuuta 2023

Joukkuepikashakin SM Seinäjoella

 Joukkuepikashakin SM-kilpailut pelataan 5.-6.8. Seinäjoella. Joukkueiden määrät ilmoitetaan 30.6. niin nyt onkin hyvä kaikkien miettiä halukkuuttaan osallistua kisoihin. Tulen asiaa kyselemään vielä myöhemminkin, mutta hyvä ilmoittaa jo nyt osallistumishalukkuutta.


Tässä kohtaa voisin mainita, että mielellään kasataan joukkueet sen mukaan, että ketkä haluavat lähteä tosissaan mittelemään voitosta ja sijoituksista, ja ketkä nauttimaan enemmän ilmapiiristä ja ketkä hankkimaan kokemusta. Kasataan mielellään myös nuorten tai alsten joukkue uusista pelaajista. Eli viestiä tulemaan kiinnostuksesta.


Ja niille, jotka eivät ole ennen käyneet, niin joukkuepikashakin SM-kilpailu on vuosittain järjestettävä kaksipäiväinen turnaus johon osallistuu 500-800 pelaajaa. Vaatii yhden yön yöpymisen, eli lauantainana pelit alkavat sen verran myöhään, että sinne kerkeää samana päivänäkin. Tapahtuma on varmasti suurin ja mielenkiintoisin shakkitapahtuma Suomessa, johon kannattaa osallistua jos ei pelin, niin tunnelman vuoksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti