torstai 9. huhtikuuta 2020

2. Kierros NICC

2. Kierroksen parit:
Kymen Shakki 1 - Klaksvikar Talflelag

Viking chess club_iceland_B - Kymen Shakki 2

Pelit alkavat kello 14.00 ja niitä voi tulla seuraamaan muutkin ylläolevista linkeistä. Tänään pelataan myös kolmoskierros, joka alkaa kello 17.00.

Eilisiä tuloksia:
Kymens Shakki 1 voitti ensimmäisellä kierroksella Kristiansundin, mikä tietysti oli vähän odotettavissakin eloerojen ollessa hyvin suuret Kymen Shakin hyväksi.
Turnaus alkoi pelaajille stressaavissa merkeissä, kun ilmoittautuminen muuttui ongelmalliseksi ja turnauksen alkamista lykättiin tunnilla eteenpäin. Tästä kuitenkin selvittiin ja Kymen Shakki 1 otti itselleen ottelupisteen. Tunnelma ykkösjoukkueessa on ollut hyvä ja tänään pyrkii toistamaan jo avatun maalitilin.


Kymen Shakki 2 kohtasi Sk1911 elite joukkueen ja hävisi ottelunsa. Kymen shakki 2 pelasi kuitenkin tosi hyvin. Heillä oli vastassaan Suurmestari ja kolme fidemestaria, sekä muutama muu pelaaja, mutta tässä ottelussa eloero ei ollut niin määrittelevä pelin lopputuloksen kannalta, koska kakkosessa kaikilla oli peleissään täydet mahdollisuudet voittoon. Kymen Shakki 2 lähteekin tänään täynnä taistelutahtoa metsästämään itselleen otteluvoittoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti